Als zzp’er problemen om een hypotheek te krijgen?

Banken en verzekeraars zijn wat afwachtender geworden bij het verstrekken van hypotheken. Maar betekent dat dat u als zzp’er dat eigen huis maar moet vergeten? Natuurlijk niet. Met deze tips van Arnold van Hooft staat u sterk in de onderhandeling met een geldverstrekker.

Geef inzicht in uw financiële situatie
Hoe doet u het financieel? Maakt u winst, zijn er schulden, heeft u vermogen opgebouwd? Stuk voor stuk zaken waar geldverstrekkers naar kijken. Presenteer daarom een duidelijk financieel overzicht, het liefst van een periode van een paar jaar. Neem zoveel mogelijk documenten mee zoals: jaarrekeningen, aangiften inkomstenbelasting en omzetbelasting. De financieel adviseur van Arnold van Hooft doet u er een groot plezier mee.

Denk goed na over uw toekomst
Stel nu eens dat u een periode geen inkomsten meer hebt. Of dat u of een eventuele partner komt te overlijden? Zeker als zzp’er zijn dat vragen om goed over na te denken. De adviseur van Arnold van Hooft helpt u graag met het verkrijgen van een hypotheek als zzp’er. Plan een vrijblijvend gesprek met u in en we bekijken samen de mogelijkheden.