Hypotheken

Ingewikkelde hypotheken worden eenvoudig met hypotheekadvies op maat

Geldverstrekkers zijn over het algemeen heel creatief in het bedenken van nieuwe hypotheekvormen. Daardoor lijkt het al gauw dat u door de bomen het bos niet meer ziet. In werkelijkheid zijn veel van die hypotheken allemaal familie van elkaar. De verschillen zitten voornamelijk in de details. Dit kan te maken hebben met het rentepercentage dat wordt aangeboden, maar kan ook te maken hebben met de mogelijkheid om extra af te lossen in de toekomst of het gemak waarmee u in de toekomst uw hypotheek kunt laten aanpassen. Dat maakt kiezen ingewikkeld. Met hypotheekadvies op maat helpen wij u met het maken van de juiste keuze voor uw hypotheek.

Neem contact op voor een afspraak om uw hypotheek onder de loep te nemen.

Een hypotheekadvies dat écht verschil maakt

Omdat we uitgebreid de tijd nemen om u te leren kennen, kunnen we ons hypotheekadvies beter op uw situatie afstemmen. Niet alleen die van nu, maar ook die van over 10 of 20 jaar. In heldere taal leggen we uit wat de voorwaarden zijn. Op deze manier kunt uw keuze bepalen voor de juiste hypotheekverstrekker. U zult merken dat de meeste hypotheken sterk op elkaar lijken. En dat het vooral het persoonlijke advies is dat verschil maakt. Het hypotheekadvies van Arnold van Hooft.

Bij al onze diensten werken wij volgens onze dienstverleningsdocumenten algemeenhypotheekvraagvermogen opbouwen en risico’s afdekken.