Verzekeringen

Verzekeren, maar dan wel met gezond verstand

Je kunt je tegenwoordig voor van alles en nog wat verzekeren. Maar is het ook nodig? En zo ja, is de premie die u betaalt dan wel in overeenstemming met de voorwaarden? Goede vraag voor uw verzekeringsadviseur van Arnold van Hooft. Ons advies is helder: verzekeren is alleen zinvol voor de risico’s die u niet zelf wilt of kunt dragen. We kijken welke verzekeringen het beste bij uw wensen aansluiten. Hierbij is het prettig dat we goed van uw persoonlijke situatie op de hoogte zijn. Als u een nieuwe relatie bent nemen we uitgebreid de tijd om u persoonlijk te leren kennen. Wij bieden een breed scala aan verzekeringen.

Neem contact op voor een afspraak om de verzekering(en) die bij u passen door te nemen.

Verzekeringsadviseur met passende oplossingen & scherpe premies

Doordat we voor een groot aantal verzekeraars werken, hebben we een actueel en uitgebreid overzicht van de mogelijkheden. Zo weten we precies waar we u als verzekeringsadviseur écht mee van dienst zijn: passende verzekeringen voor een scherpe premie. En verandert er iets in uw situatie of moet u een beroep doen op uw verzekering? Eén telefoontje en we staan direct voor u klaar. Om het allemaal voor u te regelen. Zodat u er geen omkijken naar heeft.

Bij al onze diensten werken wij volgens onze dienstverleningsdocumenten algemeenhypotheekvraagvermogen opbouwen en risico’s afdekken.