Over ons

Het kantoor dat klein is maar groot kan denken

Voor veel zaken is het prettig als u kunt terugvallen op een betrouwbaar advies. Uw bankzaken bijvoorbeeld, of hypotheken en verzekeringen. En is het dan niet handig als u voor al die onderwerpen dezelfde adviseur heeft? Bij Arnold van Hooft zijn we zo’n kantoor. Met een klein team zijn we u van dienst, bij ons op kantoor in Kerkdriel of bij u thuis.

Een kantoor dat u kent

Het voordeel van een kleiner kantoor merkt u meteen. Wij weten wie u bent als u belt. Wij kennen uw situatie thuis. En wij houden van een goed gesprek. Open en eerlijk. Wij streven persoonlijk contact na, maar gaan ook mee met onze tijd. Compleet met digitale polis mappen, mogelijkheden om zaken online te regelen en een up-to-date kennis van financiële dienstverlening. Wij hebben een gevestigde naam sinds 1993 in Kerkdriel door oprichter Arnold van Hooft. Bovendien zijn wij zelfstandig adviseur van RegioBank: de complete bank, waar u uw geldzaken regelt zoals ú dat wilt.

Arnold van Hooft, hoe het allemaal begon

Het ontstaan van Arnold van Hooft Hypotheken en Verzekeringen? Daarvoor moeten wij terug naar 1981, als Arnold van Hooft en Elly van Hooft Saris in Kerkdriel aan de Bernhardstraat een bankagentschap starten van het toenmalige CVB Bank. In 1993 worden de activiteiten verbreed: ook hypotheken en verzekeringen komen erbij naast het bankagentschap. Officieel heet het bedrijf dan volgens de inschrijving bij de Kamer van Koophandel ‘Arnold van Hooft Hypotheken en Verzekeringen’.

Sinds 1995 is het kantoor gevestigd in Kerkdriel, gestart aan Kerkstraat 71B totdat in  2019 het pand aan de Kerkstraat 32A is betrokken. Nog altijd zijn wij een bankkantoor, als zelfstandig adviseur van RegioBank. De bundeling van bankzaken, hypotheken en verzekeringen onder één dak blijft tot op de dag van vandaag een succesvolle formule. Oprichter Arnold van Hooft blijft in naam voortbestaan, de dagelijkse leiding is in handen van opvolger Seger Knops.

Hoe worden onze medewerkers beloond?

Onze medewerkers worden beloond op basis van een vast, marktconform salaris. Wij sturen onze medewerkers aan op integer, zorgvuldig en klantgericht handelen waarbij de focus ligt op de belangen van de consument en onze onderneming op lange termijn. Artikel 1:120 lid 2 van de WFT is op onze onderneming niet van toepassing. Meer informatie over ons beloningsbeleid leest u hier.

Wat kunnen we voor u doen?

Ons team

null
Seger Knops
Financieel adviseur | Erkend Hypothecair Planner (EHP)

seger@arnoldvanhooft.nl

Seger helpt u graag met het maken van de juiste keuze voor uw bankzaken, hypotheken en verzekeringen. Het is belangrijk dat u zich hierbij prettig voelt en ervaart dat uw zaken in goede handen zijn.

null
Peter Vissers
Hypotheekadviseur | Erkend Financieel Adviseur (EFA)

peter@arnoldvanhooft.nl

Peter is onze verzekeringsspecialist. Voor vragen over uw verzekeringen kunt u bij hem terecht. Doordat Peter Erkend Hypotheekadviseur is kan hij u ook een passend advies geven voor uw hypotheek.

Jill
Jill van den Oudenalder
Medewerker bankzaken en verzekeringen

jill@arnoldvanhooft.nl

Jill beantwoordt uw vragen over bankzaken. U kunt hiervoor binnenlopen, maar ook bellen of e-mailen. Het is plezierig dat wij u kennen als Zelfstandig Adviseur van RegioBank.

Margé
Margé Hol
Medewerker bankzaken en hypotheken

marge@arnoldvanhooft.nl

Margé beantwoordt samen met Jill de vragen over uw bankzaken. Daarnaast zorgt ze er voor dat uw hypotheekaanvraag in goede handen is. Zij ondersteunt onze adviseurs bij een goede en snelle afhandeling.

null
Janny Hendriks-van der Wal
Verzekeringsadviseur

janny@arnoldvanhooft.nl

Janny is verzekeringsadviseur. Wij beheren uw verzekeringen en bij schade handelen wij de melding voor u af. Met een telefoontje aan Janny, is uw schademelding in goede handen.

null
Jacco Bogers
Verzekeringsadviseur

jacco@arnoldvanhooft.nl

Jacco is verzekeringsadviseur. Op zoek naar de passende verzekering met een scherpe premie. Door de laagdrempeligheid van ons kantoor weten wij wie u bent. U heeft geen omkijken naar uw verzekeringen.

null
Danny den Herder
Verzekeringsadviseur

danny@arnoldvanhooft.nl

Sinds juli 2021 werkt Danny bij Arnold van Hooft Hypotheken en Verzekeringen. Hij is het eerste aanspreekpunt voor verzekeringen.

Tamara
Tamara Resleij-Leenders
Verzekeringsadviseur

tamara@arnoldvanhooft.nl

Tamara werkt sinds de zomer van 2022 bij Arnold van Hooft Hypotheken en Verzekeringen. Ze staat graag voor u klaar om u te ondersteunen bij al uw vragen, wijzigingen en schades van uw verzekering. Ook de AVH-app is hierbij een handige tool.

null
Judith Bouwmans
Medewerker financiële administratie

judith@arnoldvanhooft.nl

Judith zorgt er voor dat de financiële administratie tot in de puntjes verzorgd is.

Arnold van Hooft
Oprichter Arnold van Hooft

arnold@arnoldvanhooft.nl

Arnold is de oprichter van Arnold van Hooft Hypotheken en Verzekeringen. Een kantoor in de buurt waar je zo even kan binnenlopen en waar persoonlijk contact voorop staat. Dit wordt tot de dag van vandaag nagestreefd bij Arnold van Hooft Hypotheken en Verzekeringen.

Onze kwaliteitswaarborgen