Bankzaken

RegioBank, de bank zonder drempels

De grote banken gaan er vanuit dat u uw bankzaken allemaal online regelt. Bij Arnold van Hooft vinden we internetbankieren ook een geweldige uitvinding voor het uitvoeren van een overboeking of een check van uw (spaar)saldo. Maar voor veel andere zaken is het prettig om even persoonlijk te overleggen. Iets wat bij de grote en bekende banken al lang niet meer vanzelfsprekend is. Wél bij Arnold van Hooft, Zelfstandig Adviseur van RegioBank. De bank met precies dezelfde diensten, maar dan persoonlijk en laagdrempelig. Arnold van Hooft is uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank voor Kerkdriel, Zaltbommel en de dorpen in de omgeving hiervan.

Neem nu contact op voor een vrijblijvende afspraak om al uw bankzaken te laten regelen.

Plezierig bankzaken doen

In ons kantoor in Kerkdriel bent u altijd welkom. Voor een eenvoudige vraag of voor een goed gesprek over sparen, betalen, hypotheken, beleggen of kredieten. Hiermee maakt Arnold van Hooft als zelfstandig adviseur van RegioBank het regelen van uw bankzaken plezierig en toegankelijk. Met de bankzaken van RegioBank is uw bank dichtbij, online of via persoonlijk contact.

Bij al onze diensten werken wij volgens onze dienstverleningsdocumenten algemeen, hypotheekvraag, vermogen opbouwen en risico’s afdekken.