Ik ga op wintersport en ik neem mee… een verzekering!

Gaat u de sneeuw opzoeken de komende winter? Leuk. Zorg dan niet alleen dat uw ski’s of snowboard vooraf wat extra aandacht krijgen. Vergeet ook de wintersportverzekering niet af te sluiten. Kleine moeite bij Arnold van Hooft.

Natuurlijk denkt u bij wintersport in de eerste plaats aan plezier. Wij van Arnold van Hooft ook. Maar we weten uit ervaring dat er ook weleens iets misgaat. De vorige winter kregen we telefoontjes van klanten die ziek waren geworden tijdens hun vakantie. We hebben gevallen meegemaakt waarbij de complete bagage werd gestolen. Of van wintersporters die met pech langs de Autobahn kwamen te staan. En wat denkt u als u door onvoorziene omstandigheden helemaal niet weg kunt en moet annuleren?

Of een doorlopende reisverzekering
In die situaties is een wintersportverzekering onmisbaar. Zeker omdat u voor die plezierige zekerheid een relatief lage premie betaalt. Hoe laag? Neem even contact op met onze adviseurs en we rekenen het u meteen voor. En bent u een regelmatige vakantieganger? Vraag ons dan ook naar de mogelijkheden voor een doorlopende reisverzekering. Hoeft u helemáál nergens meer aan te denken. Fijne wintersport alvast namens Arnold van Hooft!