Weleens nagedacht over een overstap naar RegioBank?

Verlangt u ook weleens terug naar dat bankkantoor om de hoek? Naar die adviseur waar u zo kon binnenlopen als u een vraag had? Wel, die bank bestaat nog: RegioBank. Arnold van Hooft is een zelfstandige adviseur van RegioBank. En overstappen is eenvoudiger dan u denkt.

De overstapservice regelt het allemaal
RegioBank kent een speciale overstapservice. Daarmee is alles geregeld zonder dat u er omkijken naar heeft. Bijvoorbeeld de automatische overschrijvingen die u heeft. Die krijgen vooraf automatisch een seintje zodat ze voortaan van een ander bankrekeningnummer het bedrag moeten afschrijven.

Informeer uw werkgever met de overstapkaart
Belangrijk is dat uw werkgever weet dat u een ander bankrekeningnummer heeft om het salaris op te storten. Als u klant wordt bij RegioBank, krijgt u overstapkaarten: handige kaarten om iedereen die regelmatig geld naar u overmaakt te informeren over de nieuwe situatie.

Uw oude rekening blijft nog even actief
U hoeft niet bang te zijn dat er betalingen tussen de wal en het schip vallen tijdens de overstapfase. Komen op uw oude bankrekeningnummer nog betalingen binnen? Dan boekt uw voormalige bank die vanzelf over naar het nieuwe bankrekeningnummer bij RegioBank. En dat maar liefst dertien maanden lang!

Nu met gratis cadeaubon t.w.v. € 25 van Grand Café Opa Pietje
Overstappen is niet alleen heel eenvoudig maar ook extra aantrekkelijk. Tot en met 31 januari 2019 ontvangt u bij uw overstap een cadeaubon van Grand Café Opa Pietje in Kerkdriel. Kunt u alvast voor € 25 de overstap vieren op onze kosten!

Neem contact met ons op en wij helpen u met het overstappen naar RegioBank.