Stap over naar RegioBank en ontvang een cadeaubon

Overstappen naar RegioBank levert u tal van voordelen op. Uw financieel adviseur is altijd dichtbij en u krijgt de persoonlijke aandacht waar u recht op heeft. Tijdelijk krijgt u ook nog eens een cadeaubon van € 25, die u mag besteden bij een winkel bij u in de buurt.

Lokaal voor lokaal

Bij RegioBank heeft u uw bank altijd binnen handbereik. U regelt uw zaken namelijk heel simpel via de app of internetbankieren. En komt u er niet uit? Dan stapt u ook heel makkelijk even binnen bij de Zelfstandig Adviseur in uw stad of dorp. Dat lokale vindt RegioBank heel belangrijk. We zoeken dan ook graag de samenwerking op met bijvoorbeeld de bakker, kledingwinkel of kleine supermarkt om de hoek. Lokale steun voor lokale ondernemingen.

Zo werkt het

Ook de adviseur van RegioBank bij u in de buurt werkt samen met lokale ondernemingen. Om te benadrukken hoe belangrijk we de lokale vitaliteit van uw dorp vinden, krijgt u tijdelijk een cadeautje als u naar ons overstapt. Zo helpt u meteen uw lokale winkelier. Van uw Zelfstandig Adviseur krijgt u een cadeaubon van € 25, die u mag besteden bij de ondernemer met wie uw adviseur samenwerkt. Zo heeft u een mooi cadeau en de lokale winkelier extra inkomsten. Een win-winsituatie dus!

Spelregels

Wilt u meedoen aan deze actie? Stap dan vóór 29 juni 2019 over naar RegioBank. Kijk wel even of de adviseur bij u in de buurt meedoet. Open een betaalrekening en maak gebruik van de overstapservice, waarmee overstappen een fluitje van een cent wordt. De voorwaarden vindt u hier. Neem contact op met uw persoonlijke adviseur van Arnold van Hooft.