Vier zaken die u óók met de Mobiel Bankieren app regelt

Geld overmaken of uw saldo checken. Het is zo gepiept met de Mobiel Bankieren app van de RegioBank. Maar wist u dat u met de app nog veel meer kan doen dan uw dagelijkse bankzaken? Vier handigheidjes op een rij.

Klik! Acceptgiro op de foto

Hoewel steeds meer bedrijven een online factuur sturen, zit er soms toch nog een ouderwetse acceptgiro tussen de post. Het overtikken van het betalingskenmerk is niet het leukste klusje ter wereld, maar gelukkig kan dat makkelijker. Via de app kunt u een foto maken, waarna alle gegevens automatisch worden ingevuld.

Overboeken > Klik op het camera-icoontje naast Omschrijving of betalingskenmerk

Waar blijft mijn geld toch?

Als u zich ook elke maand weer afvraagt waar uw geld nu weer is gebleven, dan kan een beetje inzicht geen kwaad. In de app ziet u precies waar u uw geld aan uitgeeft. De uitgaven worden gebundeld per thema, zoals Wonen, Telecom, Vervoer en Winkelen. Een handige manier om uw geld in de gaten te houden!

Instellingen > Inzicht > Inzicht in uitgaven aanzetten

Maak een online spaarpot

Een nieuwe auto, een vakantie, de verbouwing of ‘voor het geval dat’. Waar u ook voor spaart, u kunt voor iedere spaarwens een eigen potje aanmaken in de Mobiel Bankieren app. Het geld dat op uw spaarrekening staat, kunt u verdelen over uw spaarpotten. Handig!

Instellingen > Inzicht > Spaarpotten aanzetten

Snelle saldocheck

Even snel weten wat uw saldo is? Dan hoeft u niet in te loggen. Houd de saldoknop linksonder ingedrukt en u ziet meteen wat er nog op uw rekening staat. Deze functie kunt u aan- en uitzetten via Instellingen.

Meer weten over de Mobiel Bankieren app?

Bekijk het filmpje. Liever persoonlijk advies? Uw Zelfstandige Adviseur Arnold van Hooft helpt u graag.