Vanaf 1 mei wordt het beleid ten aanzien van mobiele elektronica en de Inboedelverzekering Optimaal aangepast?

Voortaan geldt bij een gedekte schadegebeurtenis altijd € 150,- per object aan eigen risico. Er wordt niet langer onderscheid gemaakt of het een eerste of een tweede schadegebeurtenis in een kalenderjaar is. Dit maakt het duidelijk voor iedereen! Er wordt in de Inboedel Optimaal voor mobiele elektronica zoals smartphones, tablets en laptops gewerkt met een maximaal verzekerd bedrag van € 500,-. Voor diefstal uit de woning geldt geen eigen risico.

Samengevat: op de Inboedelverzekering Optimaal beperken we het maximaal verzekerd bedrag op mobiele elektronica tot € 500,- waarbij een vast eigen risico per object per schadegebeurtenis van €150,- geldt.
Optioneel kan de aanvullende elektronicadekking worden meeverzekerd. Door een beperktere dekking op de Inboedel Optimaal, wordt de premie op de aanvullende elektronicadekking gelijk houden! Voor € 75,- per jaar kunt u deze dekking bijsluiten. U profiteert dan van de volgende verbeteringen:
  • Een vast eigen risico van € 75,- per object per schadegebeurtenis;
  • Er wordt niet langer onderscheid gemaakt of het een eerste of een tweede schadegebeurtenis in een kalenderjaar is;
  • Dekking in de woning maar ook er buiten door heel Nederland;
  • Een hoog maximaal verzekerd bedrag van wel € 1.000,- voor smartphones, tablets en laptops;
  • Gunstige afschrijving in drie jaar, waarbij we het eerste jaar tegen nieuwwaarde vergoeden.
Samengevat: de aanvullende elektronicadekking is ideaal voor gezinnen, het eigen risico halveert, het maximaal verzekerd bedrag verdubbelt. De aanvullende elektronicadekking is zoals u gewend bent eenvoudig bij te sluiten. De verzekering kan niet los worden verkocht. Neem contact op met uw zelfstandige adviseur van Arnold van Hooft voor meer informatie.