Terugblik feestelijke opening en open huis Kerkstraat 32A!

Op vrijdag 5 juli jl. is het nieuwe pand van Arnold van Hooft officieel geopend aan de Kerkstraat 32A. De officiële handeling werd uitgevoerd door de Teun en Gijs Knops, de twee zonen van Seger. Tijdens deze officiële opening waren relaties, vrienden en familieleden aanwezig om het nieuwe kantoorpand te bezichtigen. De weersvoorspellingen waren gunstig want het zonnetje scheen en men kon in de achtertuin onder het genot van een hapje en drankje bijpraten met de adviseurs van Arnold van Hooft. 

De grondlegger van het kantoor, Arnold van Hooft, was ook aanwezig bij deze prachtige mijlpaal van het kantoor en heeft een inspirerende speech gegeven. Hij draagt nog steeds een warm hart toe aan het kantoor en voorziet van raad & daad. Echter kan Arnold niet vergeten worden. In het pand hangt een levensgrote foto van Arnold met z’n fietsploeg uit 1979. “Op deze manier kunnen we de oude en nieuwe generatie van het kantoor verbinden”, aldus Seger. 

Een kantoor als Arnold van Hooft welke aangesloten is als ‘Zelfstandig Adviseur’ van RegioBank heeft een voorbeeldfunctie voor de regio dan wel de RegioBank kantoren in Nederland. In het hedendaags tijdperk verdwijnen steeds meer banken uit het straatbeeld. “Juist door een prominente en goed bereikbare plek in Kerkdriel te kiezen voor ons kantoor, geeft dit onze klanten – de bewoners en ondernemers van Kerkdriel – de mogelijkheid om even bij ons binnen te lopen. Ons nieuwe kantoor heeft en straalt uit dat men gewoon even binnen kan lopen om een vraag te stellen, geld op te nemen etc.”. Ronald Beute van RegioBank benadrukte ook deze functie van het kantoor in z’n speech. 

Als afsluiter van de feestelijke opening waren alle klanten uitgenodigd om op zaterdag naar het open huis te komen om met eigen ogen de nieuwe moderne locatie te bekijken. Het team van Arnold van Hooft kijkt terug op twee geslaagde dagen waarin het nogmaals duidelijk is geworden dat ze een sociale functie hebben in Kerkdriel en iedereen hen een warm hart toedraagt. 

Mocht u helaas verhinderd zijn tijdens het open huis en toch nog graag een kijkje willen nemen in ons nieuwe kantoor, dan bent u van harte welkom om tijdens kantoordagen even binnen te lopen. Onze medewerkers laten u graag het nieuwe pand zien!