Stap over naar de beste bank van Nederland

Als u overstapt naar RegioBank weet u een ding heel zeker: bij ons draait het om ú. Afgelopen jaar vielen we drie keer in de prijzen als het gaat om klanttevredenheid en klantgerichtheid. Komt u ook bij ons bankieren?

Persoonlijk contact én een kopje koffie

RegioBank werkt samen met 530 Zelfstandig Adviseurs. Zij zetten zich elke dag in voor onze klanten en maken van RegioBank echt ‘uw bank in de buurt’. U loopt zo even binnen voor een vraag – of gewoon voor een kopje koffie. Persoonlijk contact vinden we heel belangrijk, daar maken onze Adviseurs van Arnold van Hooft graag tijd voor.

Tevreden klanten; dáár doen we het voor

Dit jaar staken onze klanten hun waardering voor RegioBank niet onder stoelen of banken. In april was het al dubbel feest toen RegioBank twee fantastische prijzen won: die voor de klantvriendelijkste bank van Nederland (SAMR) en voor de meest klantgerichte bank van Nederland (CCDNA). En in november kregen we van onze klanten nog een 9 als rapportcijfer in de Geldgids van de Consumentenbond*. Het hoogste cijfer van alle Nederlandse banken, daar zijn we heel trots op!

‘Als de klant blij is, ben ik blij’

Die awards zijn natuurlijk een mooi compliment, maar streven naar tevreden klanten is voor onze adviseurs eigenlijk de normaalste zaak van de wereld: ‘Ik vind het gewoon leuk om mensen te helpen. Als iemand binnenloopt met een vraag en vijf minuten later tevreden de deur uit wandelt ben ik blij. RegioBank is laagdrempeliger dan andere banken. Klanten lopen gemakkelijk even binnen voor een praatje. Wij kennen onze klanten en weten in welke situatie zij zitten. Daardoor kunnen we hen sneller en beter helpen. Mensen voelen zich gehoord: bij vragen doorverwijzen naar een callcenter of naar internet doen we niet, dat is onze kracht. Ik zoek het antwoord meteen voor ze op.’

€ 50 cadeau als u nu overstapt!

Wie nu overstapt naar RegioBank, bankiert niet alleen bij een prijswinnende bank, maar valt zelf ook nog in de prijzen. Het zijn namelijk Overstapweken bij RegioBank. Als u overstapt met uw betaalrekening en een spaarrekening opent bij RegioBank, krijgt u € 50 cadeau. Bekijk de voorwaarden op regiobank.nl/actievoorwaarden. Onze adviseurs helpen u graag met overstappen, neem contact op!

* Bron: Geldgids #7, november 2017.