Online bankier jij? Een 11- en 100-jarige gingen je al voor

Uw bankzaken regelt u eenvoudig online met Internet Bankieren of Mobiel Bankieren van RegioBank. Via uw computer, telefoon of tablet bekijkt u uw saldo, boekt u geld over en beheert u gemakkelijk uw rekeningen. Veel klanten van RegioBank hebben inmiddels het online bankieren ontdekt. En ze zijn van alle leeftijden. 

Internet Bankieren populair

Beheert u zelf al uw bankzaken met Internet Bankieren? Dan bent u zeker niet de enige. Van alle klanten die online bankieren,  doet een toenemend aantal dit via zijn of haar computer. Even het saldo op de bankrekening(en) checken is zo gemakkelijk en snel. Gemiddeld wordt zes keer per maand ingelogd om het saldo van de bankrekening(en) in te zien.

Mobiel Bankieren app in de lift

eren mogelijk. Als u de Mobiel Bankieren app van RegioBank op uw telefoon installeert, heeft u op elk moment uw bankzaken bij de hand. Inmiddels gebruikt een aanzienlijk deel  Mobiel Bankieren. Het gemak hiervan is terug te zien in het gebruik, gemiddeld loggen mobiele gebruikers maar liefst 30 keer per maand in. Dat het mobiele gebruik  hoger ligt is niet verwonderlijk. Een telefoon hebben de meeste mensen nu eenmaal vaker bij de hand dan een computer.

Van 11 tot 100 jaar!

U denkt misschien dat Mobiel Bankieren vooral door de jongere generatie gebruikt wordt? Niets is minder waar. De oudste persoon die zijn telefoon voor  bankzaken gebruikt, is maar liefst 100 jaar. Een groot leeftijdsverschil met de 11-jarige, de jongste die mobiel bankiert bij RegioBank. De grootste groep klanten van Mobiel Bankieren is tussen de 18 en 64 jaar oud.

Ja, zo makkelijk is het!

RegioBank heeft het Internet Bankieren en Mobiel Bankieren zo eenvoudig mogelijk gemaakt, het is geschikt voor alle leeftijden. U heeft na inloggen in uw beveiligde account al uw betaal- en spaarrekeningen overzichtelijk bij elkaar staan. Zelfs uw hypotheek ziet u in de app staan. In één oogopslag bekijkt u uw saldo en ziet u de laatste bij- en afschrijvingen op uw rekeningen. Veel klanten die internetbankieren doen dit zowel via de computer als de telefoon.

Online bankieren is snel, eenvoudig en veilig, én voor iedereen geschikt. Gebruikt u nog geen Internet Bankieren of de Mobiel Bankieren app van RegioBank, maar wilt u dat wel? Uw Adviseur van Arnold van Hooft helpt u graag digitaal op weg.