Nu geen zorgen meer over de hypotheekaflossing straks!

Veel mensen hebben ooit een aflossingsvrije hypotheek afgesloten. Voordelig, want zo betaalt u alleen maar de rente. Maar uiteindelijk moet die hypotheek toch een keer worden afgelost. Misschien duurt het nog een paar jaar. Maar het is een geruststellend gevoel als u weet of die betaling dan financieel haalbaar is. Arnold van Hooft helpt: met een handige check.

Er zijn veel aflossingsvrije hypotheken in omloop. Toch zijn maar weinig mensen zich bewust hoe ze die hypotheek ooit gaan aflossen. Kan dat met spaargeld? Is er misschien een verzekering aan de aflossingsvrije hypotheek gekoppeld? Of kunt u terugvallen op een pensioen? 

Check nu hoe u ervoor staat

In tien minuten tijd kunt u thuis via internet de status checken van uw pensioen en de opgebouwde waarden van de verzekeringen die u heeft. Dat geeft een gerustgesteld gevoel, als het goed is. En als u merkt dat er te weinig middelen voorhanden zijn, is het nu het moment om daar iets aan te doen. Ook dan kunt u van de zelfstandige adviseurs van Arnold van Hooft een goed advies verwachten.