Mobiel Bankieren app: inloggen met vingerafdruk

Met de Mobiel Bankieren app van RegioBank kunt u geld overboeken, uw saldo bekijken en uw rekeningen beheren, waar en wanneer u maar wilt! Het enige wat u nodig hebt is een smartphone. En binnenkort logt u ook in met uw vingerafdruk. Handig, overzichtelijk en veilig!

De bank in uw binnenzak, is dat wel zo veilig?

RegioBank gaat uitermate zorgvuldig om met bankzaken en heeft daarvoor een zeer hoge veiligheidsstandaard ontwikkeld. De Mobiel Bankieren app is zo gemaakt dat het gebruik net zo veilig is als gewoon thuis internetbankieren.

Wat kunt u nog meer met Mobiel Bankieren van RegioBank?

Behalve de belangrijkste functies, zoals betalen en overzicht bewaren, heeft de RegioBank app nog meer mogelijkheden:

  • U kunt uw spaarrekening virtueel opsplitsen in verschillende spaarpotten Elke pot kunt u een ander spaardoel geven. Zo ziet u precies hoe ver u nog verwijderd bent van een nieuwe auto, verbouwing of verre reis.
  • Markeer uw uitgaven met categorieën als huishouden, auto of wonen. Zo krijgt u een veel duidelijker overzicht waar uw geld aan opgaat.
  • Ook het verloop van uw saldo kunt u in een grafiek zien. Zo krijgt u meer inzicht in wanneer u geld uitgeeft en krijgt.

Tijdelijk uw pinlimiet verhogen doet u ook in de app. Handig, als u bijvoorbeeld  uw nieuwe auto af wilt rekenen! U regelt het gewoon via de app. Gaat u op reis buiten Europa? Dan hoeft u niet meer met de bank te bellen om daar geld op te kunnen nemen.

Altijd in contact met uw eigen adviseur

Geldzaken bespreekt u het liefst met uw eigen adviseur. Daarom kunt u in de app eenvoudig onze contactgegevens vinden. Met een druk op de knop heeft u ons aan de lijn en kunt u al uw vragen stellen. Bijvoorbeeld over de app, maar natuurlijk ook over al uw andere geldzaken.

Download de Mobiel Bankieren app?

De RegioBank app is te gebruiken op zo goed als alle smartphones.