Feestelijke opening van ons nieuwe kantoor op 5 & 6 juli 2019

Het kan niemand in Kerkdriel zijn ontgaan: de verbouwing van het pand aan de Kerkstraat 32A. Misschien kent u het nog van de vroegere Boerenleenbank. Vanaf 5 juli kent u het niet meer terug, want vanaf die dag is Kerkstraat 32A officieel het nieuwe adres van Arnold van Hooft!

Ongelooflijk blij zijn we met onze nieuwe locatie. Niet alleen omdat we daarmee de kans krijgen weer een stukje op te schuiven richting de dorpskern – we zijn nu eenmaal een kantoor dat graag dichtbij u als relatie staat. Maar vooral omdat de verhuizing ons de kans biedt de dienstverlening verder te professionaliseren. Met als grootste verandering dat we nog meer gestalte kunnen geven aan onze ‘winkelfunctie’: gewoon even binnenlopen om uw bankzaken, hypotheken of verzekeringen te regelen is straks heel normaal.

Natuurlijk laten we u graag zien waar we zo trots op zijn. Voor onze zakelijke relaties hebben wij een feestelijke opening op vrijdag 5 juli.

Op zaterdag 6 juli verwelkomen wij u graag tussen 11.00 en 14.00 uur. Dan staan alle deuren van ons nieuwe pand gastvrij open. Onze medewerkers maken graag een rondje met u. En we géven ook graag een rondje: een heerlijk kopje koffie of thee of een ander drankje, vergezeld door iets lekkers.

Meer info Open Huis.