De Zilvervloot: sparen én een dikke bonus

Studeren in het buitenland, een eigen auto of op wereldreis. Kinderen die opgroeien hebben dromen. Kleine en grote. Als ouder wilt u natuurlijk dat ze die dromen ook kunnen waarmaken. Met Zilvervloot Sparen helpt RegioBank een handje. U spaart voor uw kind, en als ze achttien worden geven wij daar een mooie bonus bovenop.

Sparen voor uw kind

Ineens is uw (klein)kind volwassen. Achttien jaar oud en vol plannen: een droomreis maken naar Australië of Nieuw-Zeeland. Een autootje kopen, zodat de bus nooit meer hoeft. Of misschien wel een eigen bedrijfje beginnen. Maar waar moet het geld vandaan komen? Met Zilvervloot Sparen geeft u uw (klein)kind een financieel steuntje in de rug. Bovendien ontvangt uw kleinkind er een mooie bonus bovenop. En daar hoeft u helemaal niks extra’s voor te doen.

Ontvang 1% bonus voor ieder spaarjaar

De bonusregeling werkt heel simpel. Over ieder jaar dat u spaart, geven wij 1% bonus. Dat bedrag komt bovenop de rente die u hoe dan ook al krijgt. De bonus is maximaal 10%. Ieder jaar mag u € 600 sparen. Minder mag natuurlijk ook. Dus stel, u opent bij de geboorte van uw (klein)kind een Zilvervloot-rekening en spaart elk jaar het maximale bedrag van € 600. Dan staat er na achttien jaar € 10.800 op de spaarrekening. Over dit bedrag krijgt uw kleinkind de maximale bonus van 10%. Dat is € 1.080. Een mooi extra spaarpotje.

Open de rekening vóór ze zestien zijn

Leest u nu voor het eerst over Zilvervloot Sparen en heeft u al een dochter of zoon? Dan kunt u alsnog een spaarrekening openen. Is uw kind bijvoorbeeld twaalf? Dan kunt u nog vijf volle jaren sparen. Uw kind krijgt dan op zijn achttiende verjaardag een bonus van 5% over het gespaarde bedrag. Open de Zilvervloot Spaarrekening wel vóór de zestiende verjaardag van uw kind. Daarna is dit helaas niet meer mogelijk.

Mag iedereen een Zilvervloot-rekening openen?

Nee. Alleen een ouder of verzorger van het kind mag de spaarrekening openen. Bent u een opa of oma en wilt u de Zilvervloot Spaarrekening cadeau geven? Kom dan samen met de wettelijk vertegenwoordiger van uw kleinkind naar een RegioBank-kantoor bij u in de buurt. Onze Zelfstandig Adviseurs helpen u graag verder.

Tussentijds geld opnemen? Dat kan!

Een spaarrekening is natuurlijk bedoeld om te sparen. En het zou mooi zijn als de rekening tot de achttiende verjaardag van uw kind onaangesproken blijft. Maar het kan gebeuren dat u toch geld moet opnemen van de rekening. Bijvoorbeeld voor schoolboeken of een fiets. Dat kan gewoon. De ouder (of verzorger) kan altijd geld opnemen van de rekening, via Internet Bankieren of uw Zelfstandig Adviseur. Maar let op: u ontvangt geen bonus over het geld dat wordt opgenomen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over Zilvervloot Sparen of meteen een rekening openen? Ga dan even langs bij een Zelfstandig Adviseur van RegioBank.

Ook sparen voor uw (klein)kind?

Vraag een Zilvervloot-rekening aan bij Arnold van Hooft. Neem contact met ons op voor meer informatie.