Bezoekers opening Arnold van Hooft brengen € 1.480 bij elkaar voor goede doel!

Op 5 en 6 juli was het extra druk in het nieuwe kantoor van Arnold van Hooft in Kerkdriel. Die twee dagen waren relaties en klanten in de gelegenheid om kennis te maken met het nieuwe pand aan de Kerkstraat 32a. Wie een aardigheidje wilde schenken werd gevraagd om een donatie te doen voor het goede doel: Stichting Dierenwelzijn Elly van Hooft-Saris. Op dat verzoek is enthousiast gereageerd: in twee dagen tijd kwam er een prachtig bedrag van € 1.480 binnen.

Arnold van Hooft en Seger Knops overhandigen cheque aan Stichting Hulphond.

Het voormalige pand van de Boerenleenbank heeft een flinke metamorfose ondergaan. Voor Arnold van Hooft biedt de verhuizing de mogelijkheid om een ander type kantoor te realiseren: meer open en uitnodigend. Die ‘winkelfunctie’ komt in het nieuwe pand veel beter tot uitdrukking, konden bezoekers tijdens het tweedaagse open huis constateren.

Het bedrag van € 1.480 is bestemd voor de stichting Dierenwelzijn Elly van Hooft-Saris. Dit goede doel is opgericht ter nagedachtenis aan de vrouw van de naamgever van het kantoor. Op 5 november wordt het bedrag op kantoor door Arnold van Hooft namens ‘stichting Dierenwelzijn Elly van Hooft-Saris’ overhandigd aan stichting Hulphond Nederland. Die stichting traint honden om het leven van mensen met een fysieke beperking of geestelijke zorgvraag te vereenvoudigen. Het team van Arnold van Hooft wil iedereen die een donatie gedaan heeft bedanken.