Wist u dit al over de creditcard?

De creditcard van RegioBank is van Visa. Dat betekent dat u er overal ter wereld (contactloos) mee kunt betalen en contant geld opnemen. Maar daarmee vertellen we u niets nieuws. Kent u de volgende vijf voordelen ook? 

Uw aankopen zijn verzekerd 

Lekker shoppen is met uw creditcard: dubbel feest. Met de creditcard van RegioBank bent u namelijk automatisch 180 dagen verzekerd tegen schade, verlies of diefstal. En koopt u iets online, maar wordt het niet (of niet goed) bij u thuis afgeleverd? Ook dan bent u gedekt met de Aflevergarantie en kunt u het afgeschreven geld terugvorderen. 

U bent aanvullend verzekerd op reis

Als u uw reis naar het buitenland met uw creditcard betaalt, bent u standaard overal ter wereld aanvullend verzekerd. Deze aanvullende verzekering is géén vervanger van een gewone reisverzekering, maar biedt u wel extra zekerheid als uw bagage of vlucht vertraagd is, u een ongeluk in het buitenland krijgt of andere hulp nodig heeft. 

U kunt online uw uitgaven bijhouden

Bijhouden wat u (of uw partner) uitgeeft met de creditcard? Met Mijn ICS of de ICS App regelt u online al uw creditcardzaken. Ook gewoon op vakantie. Zo houdt u altijd overzicht. 

U kunt gespreid terugbetalen

Oeps, iets te veel uitgegeven of kwam er een rekening binnen die u niet had verwacht? U kunt het openstaande bedrag van uw creditcard ook in delen terugbetalen. Er zijn wel kosten aan verbonden. Hoeveel, dat hangt af van uw openstaande saldo. 

U krijgt korting op leuke uitjes

Voordelig naar de sauna, een diner voor de helft van de prijs of een goedkoop abonnement op een tijdschrift. Iedereen met een creditcard van ICS kan rekenen op voordeel. Dit zijn de laatste aanbiedingen . 

Vraag bij uw Zelfstandige Adviseur van Arnold van Hooft de mogelijkheden voor het aanvragen van een credit card. Wij helpen u graag!