Wat houdt een trouwverzekering in?

Een trouwverzekering? Zodat u binnen twee jaar kosteloos van uw partner af kunt, als het huwelijk toch niet helemaal is wat u ervan verwachtte? Nee, zo gek maken we het niet bij Arnold van Hooft. Maar wist u dat de grote dag nogal eens niet door kan gaan, door allerhande redenen en oorzaken?
De trouw- of bruiloftsverzekering is misschien niet eens zo’n gek idee. Richting de afgesproken datum kan er van alles gebeuren. Een onverwacht overlijden in de familie. Brand in de feestlocatie. Of een ongeval met de gehuurde Lamborghini Huracán, omdat de bruidegom in een overmoedige bui het gas iets te diep intrapte. In die gevallen kunt u aanspraak maken op een vergoeding. Ook als er op de dag zelf schade ontstaat, is er recht op een tegemoetkoming. Een glas wijn over de bruidsjurk bijvoorbeeld.

Bekijk de beste optie
Er zijn meerdere opties om zo’n verzekering voor de trouwdag af te sluiten. Stuk voor stuk hanteren ze andere voorwaarden. Wat in uw situatie de beste optie is, zoeken we graag even uit. Wat dat betreft kun je je geen betere partner wensen dan Arnold van Hooft.

En de kosten?
Voor de kosten hoeft u het in ieder geval niet te laten: voor een bruiloft die 15.000 euro kost, vraagt een verzekeraar zo’n 200 euro. Dat zijn kosten die te overzien zijn op het grote geheel. Trouwplannen? Informeer gerust bij een van onze Zelfstandige Adviseurs. We wensen u in ieder geval een heel geslaagde dag!