Waarom ‘buiten de lijntjes kleuren’ ook bij financiële opvoeding hoort

Iedereen heeft zijn of haar eigen verhaal en behoeften, niemand past precies in een hokje.

Een complete handleiding voor je kind

Het zou heerlijk zijn als we bij onze kinderen een complete handleiding krijgen. Zodat we altijd de juiste antwoorden geven en de beste ondersteuning op specifieke leeftijden. Maar gelukkig zijn onze kinderen geen auto’s die met een jaarlijkse APK en goed onderhoud precies doen wat wij willen. Het zijn individuen met eigen wensen en behoeftes. En ja, dat betekent soms een uitdaging hoe hiermee om te gaan.

Durf buiten de lijntjes te kleuren

Welke vragen hebben ouders over de opvoeding van hun kroost? Wanneer is een opvoeding goed? Iedereen weet dat het belangrijk is, maar ook vaak best lastig. Veel ouders hebben ook vragen over kinderen verstandig leren omgaan met geld. Over de hoogte van het zakgeld of wanneer een kind toe is aan een eigen pinpas. Daarom is het belangrijk om te weten dat u er niet alleen voor staat. Dat u advies kunt vragen aan professionals. De adviseurs van Arnold van Hooft gaan graag met u in gesprek om gedachten uit te wisselen.

Arnold van Hooft staat voor u klaar

Ook Arnold van Hooft vindt het belangrijk om kinderen te leren omgaan met geld én om ouders hierbij te helpen. Wellicht stond u hier nog niet bij stil, maar u kunt ook bij uw Adviseur terecht voor advies over de financiële opvoeding van uw kind. Wij zijn een professional op dit gebied en geven graag antwoord op uw vragen. Wilt u meer tips over de (financiële) opvoeding? Ga hierover eens in gesprek. Wij helpen u graag.