Meer mogelijk bij geldautomaten

Neemt u wel eens contant geld op? Sinds kort kunt u ook bij andere geldautomaten dan die van ons uw saldo opvragen, meer geld opnemen en uw pincode wijzigen.

Meer mogelijk bij Geldmaat

Bij een geldautomaat van Geldmaat kunt u natuurlijk terecht voor contant geld. Maar ook om uw saldo te bekijken en uw pincode te wijzigen. Net zoals bij een SNS Geldautomaat. Er zijn inmiddels al 1.500 van deze gele Geldmaat-automaten. En er komen er steeds meer bij. Op de website van Geldmaat vindt u er een bij u in de buurt.

Meer contant geld opnemen

Bij een geldautomaat kunt u normaal niet meer dan € 1.000 opnemen. Wilt u een hoger bedrag opnemen van uw rekening bij ons? Dat kan. U kunt nu bij alle geldautomaten in Nederland maximaal € 5.000 contant geld opnemen. Eerder kon dat alleen bij de geldautomaten van RegioBank en die van SNS. Wilt u een hoger bedrag opnemen? Vergeet niet om uw pinlimiet in Mijn RegioBank of in de Mobiel Bankieren app tijdelijk te verhogen.

Sluiting geldautomaten in winkels zoals HEMA en SPAR

Sinds eind mei 2020 zijn geldautomaten van RegioBank en SNS in winkels, zoals de HEMA en SPAR, gesloten. Gelukkig kunt u wel terecht bij andere geldautomaten zoals Geldmaat. Omdat u daar hetzelfde kunt regelen als bij onze automaten, heeft u de dienstverlening van RegioBank toch in de buurt.