De Zilvervloot als kraamcadeau

Baby geboren en op zoek naar een origineel kraamcadeau? Voor opa’s en oma’s heeft RegioBank het ideale presentje: De Zilvervloot. Een spaarrekening waarmee u een mooi startkapitaal van wel € 10.800 kunt opbouwen voor uw kleinkind.

Voor uw kersverse kleinkind is natuurlijk geen enkel kraamcadeau goed genoeg. Een rompertje? Afgezaagd. Knuffel? Dat geeft iedereen al. Een voorleesboekje? Misschien leuker voor de eerste verjaardag. Voor opa’s en oma’s die echt iets moois willen geven, is er daarom Zilvervloot Sparen.

Sparen voor grote dromen

Zilvervloot Sparen is een spaarrekening met een gunstige bonusregeling. Vanaf de geboorte tot de achttiende verjaardag kunt u jaarlijks maximaal € 600 sparen. Minder mag ook. Over dit spaarbedrag ontvangt u elk jaar rente. Als uw kleinkind achttien wordt, geeft RegioBank over al het spaargeld een bonus van maximaal 10%. Zo kunt u in het meest gunstige geval een bedrag van wel

€ 10.800 sparen. Handig voor een studie, rijbewijs of een mooie reis. Het is maar net waar uw kleinkind op zijn of haar achttiende van droomt.

Heeft u meer kleinkinderen? U kunt iedere kleinzoon of -dochter een eigen spaarrekening geven. Ook als ze al wat ouder zijn, want tot de zestiende verjaardag kunt u nog een Zilvervlootrekening openen.

Hoe open ik een Zilvervlootrekening?

Wilt u de Zilvervlootrekening aanvragen voor uw kleinkind? Dan moet u dit doen via de ouders of verzorgers van het kind. U kunt samen de spaarrekening openen bij Arnold van Hooft, neem contact met ons op.