Bankieren bij RegioBank is…

SNS, ASN Bank, RegioBank en BLG Wonen lijken op het eerste gezicht vier totaal verschillende banken, maar niets is minder waar. Ze vallen alle vier onder de Volksbank.

Als klant van RegioBank merkt u daar in de praktijk misschien niet zoveel van. U regelt gewoon uw bankzaken bij ons en stapt af en toe eens binnen bij uw Zelfstandig Adviseur. Maar het is wél fijn om te weten dat het gedachtegoed van SNS, ASN en BLG Wonen ons ook heel na aan het hart ligt. Met ons vieren werken we namelijk samen aan de Volksbank-belofte: ‘beter voor elkaar’. 

Eigen standpunten 

Elke bank draagt die overkoepelende belofte uit op haar eigen manier. Zo staat SNS voor financiële weerbaarheid, ASN Bank voor duurzaamheid en wil BLG Wonen goed wonen voor iedereen mogelijk maken. En RegioBank kent u natuurlijk: wij zetten ons in voor persoonlijk bankieren en een fijne buurt. Uiteindelijk kiest u de bank die het best bij uw wensen past. Maar ach, welke van de vier het ook is: u kiest altijd voor een bank die zich inzet voor een beter Nederland.

Arnold van Hooft is een Zelfstandig Adviseur van RegioBank, echter voor het aanbod van hypotheken en verzekeringen maken wij gebruik van diverse spelers op de markt. Uiteraard bekijken we ook de opties binnen de RegioBank en aansluitende banken maar wij zijn een onafhankelijke partij om het best passende advies aan u te geven. Meer weten, kom vrijblijvend langs bij ons op kantoor in Kerkdriel.