Arnold van Hooft is 40 jaar Zelfstandig Adviseur van RegioBank. Feest!

Het bankagentschap van Arnold van Hooft voor RegioBank was op 27 februari precies 40 jaar oud! Mooie mijlpaal om samen met u bij stil te staan. We zijn trots op ons kantoor, dat met bankzaken, verzekeringen en hypotheken drie financiële smaken in huis heeft.

Veertig jaar geleden verbouwden Elly en Arnold van Hooft een slaapkamer in hun huis tot een kantoortje. Het is het begin van het huidige Arnold van Hooft kantoor dat u nu kent als Zelfstandig Adviseur van RegioBank. Veertig jaar, het lijkt wel een eeuwigheid geleden. In die tijd is er ook heel veel gebeurd. De bankzaken werden uitgebreid met hypotheken en verzekeringen. Het team bestaat inmiddels uit acht specialisten, met ieder zijn eigen expertise.

Wat niet is veranderd in al die jaren, is de persoonlijke aanpak. Nog altijd vinden we die band met u en onze andere klanten essentieel voor goede dienstverlening. Misschien is dat ook wel het ‘geheim’ van Arnold van Hooft. In een tijd waarin steeds meer dienstverlening digitaal wordt, vinden wij dat gesprek onder vier ogen nog altijd belangrijk. Ook al gaat het dan even op afstand: minimaal anderhalve meter of zelfs via beeldbellen.

Klanten in Kerkdriel en de weide omgeving, dank jullie wel voor het vertrouwen in die veertig jaar. En… op naar de komende veertig!