Opening

Opening van het nieuwe kantoor van Arnold van Hooft op vrijdag 5 juli 2019!

Het kan niemand in Kerkdriel zijn ontgaan: de verbouwing van het pand aan de Kerkstraat 32A. Misschien kent u het nog van de vroegere Boerenleenbank. Vanaf 5 juli kent u het niet meer terug, want vanaf die dag is Kerkstraat 32A officieel het nieuwe adres van Arnold van Hooft!

Ongelooflijk blij zijn we met onze nieuwe locatie. Niet alleen omdat we daarmee de kans krijgen weer een stukje op te schuiven richting de dorpskern – we zijn nu eenmaal een kantoor dat graag dichtbij u als relatie staat. Maar vooral omdat de verhuizing ons de kans biedt de dienstverlening verder te professionaliseren. Met als grootste verandering dat we nog meer gestalte kunnen geven aan onze ‘winkelfunctie’: gewoon even binnenlopen om uw bankzaken, hypotheken of verzekeringen te regelen is straks heel normaal.

Terugblik feestelijke opening Kerkstraat 32A

Op vrijdag 5 juli jl. is het nieuwe pand van Arnold van Hooft officieel geopend aan de Kerkstraat 32A. De officiële handeling werd uitgevoerd door de jongste telgen Knops, de twee zonen van Seger. Tijdens deze officiële opening waren relaties en familieleden aanwezig om het nieuwe kantoorpand te bezichtigen. De weersvoorspellingen waren gunstig want het zonnetje scheen en men kon in de achtertuin onder het genot van een hapje en drankje bijpraten met de adviseurs van Arnold van Hooft. Bekijk de impressie van de feestelijke opening.

Arnold van Hooft | Opening | 5 juli 2019

Cadeausuggestie

Uw aanwezigheid is al een groot cadeau. Maar wilt u toch niet met lege handen komen bent u vrij om een donatie te doen aan stichting Dierenwelzijn Elly van Hooft-Saris, die zich inzet voor dierenwelzijn. Uw donatie kunt u overmaken op: NL98 RBRB 09 193 609 71 o.v.v. opening Arnold van Hooft.

Tot ziens in het nieuwe kantoor van Arnold van Hooft!

Het team van Arnold van Hooft

Neem nu contact op voor een vrijblijvende afspraak om al uw bankzaken te laten regelen.